Historien om Pølleposen

Pølleposen tænker grønt.  
SÅDAN STARTEDE PØLLEPOSEN
Miljøet betyder meget for os, og vi kan se hvad vores overforbrug af plast gør ved vor moder jord og klima.

Vi vil være grønne og ønsker at være et foregangsbillede for, hvordan vi som mennesker kan være med til at gøre en forskel, så den verden vi efterlader til vores børn og børnebørn, er et bedre sted at være. Som hundeejere gennem mange år, kender vi alt til pølleposer, og at det faktisk bliver til en hel del på et år.

Derfor satte vi os for, at undersøge markedet grundigt, før vi lancerede vort eget klimavenlige produkt på det danske marked, der belaster miljøet mindst muligt.


Vi opdagede hurtigt, at det er en jungle at finde rundt i som forbruger, og ofte med misvisende information.
Derfor har vi gjort det nemt for dig, at vælge det miljørigtige produkt, hvor al information og dokumentation omkring produktet vil være tilgængeligt her på siden.
Vi er klar over, at vores produkt er et dyrere alternativ til almindelige plastposer og andre "nedbrydelige" poser, men at fremstille et komposterbart produkt er 4 gange dyrere end plastposer. Men vi har valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet og miljøvenligt produkt - og så skal det siges, at modsat mange af de billige poser af plast er Pølleposen kraftig og med hank, og rummer ca. 3 ltr.
Hos Pølleposen ved vi godt, at træerne ikke vokser ind i himlen og at vi ikke kan være 100% bæredygtige, men vi har nøje udvalgt vores leverandør af poser, ud fra deres dokumentation og erfaring i fremstilling af miljøvenlige produkter - SE MERE HER.

Vi vil gerne bidrage, inspirere og hjælpe andre til at gøre den verden vi lever i, mere miljøvenlig og grøn.

Det kan du blive en del af.